Gratis forenklet synstest.

Bekkestua Optikk samarbeider med Stabæk fotball om godt syn.

Bekkestua Optikk har igjennom 20 år vært Stabæk fotball sin samarbeidsparter på syn. Foran hver sesong blir nye og etablerte spillere i A-lag stallen testet og vurder med tanke på synsevne. Vi ønsker nå at alle spillere i klubben uansett alder og kjønn skal få muligheten til å få sitt syn vurdert av oss.

Vi tilbyr alle å gjøre en kostnadsfri forenklet synstest for å avdekke mulige synsfeil. Denne undersøkelse er en test som gjøres automatisk (ikke nødvendigvis av en optiker) men av en maskin. Maskinen skanner begge øyene og vil avdekke om det er nærsynthet, langsynthet eller skjeve hornhinner. Det vil etter dette være grunnlag for å vurdere om det trengs grundigere undersøkelse.  Under "tjenester" på vår hjemmeside ligger priser beskrevet for undersøkelser vi tilbyr.

Hvis det er behov for grundigere undersøkelse testes naturlig nok skarpsynet som i andre tester. Det legges i tillegg stor vekt på dybdesynet og avstandsbedømmelse relatert til «timing» for beregning av headinger, volley`r etc. Sidesynet, med perifer oppmerksomhet, er også noe som undersøkes. Her er kan det gis øvelser som er spesifikke for hver enkelt spiller for å bedre oversikten eller avstandsbedømmelse. Hvis det avdekkes svakheter i samsynet er det ofte øvelser og trening som er aktuelt. Dersom det er behov for optisk synskorrigering benyttes alltid kontaktlinser eller laserkorrigering av synet. Briller er helt uaktuelt for fotballspillere på banen. Vi er 3 erfarne optikere som til daglig jobber på Bekkestua Optikk. Vi kan love at ditt syn blir tatt på alvor hos oss.

Ved å benytte timebestilling funksjonen på våre hjemmesider og skrive «STB synstest» i kommentarfeltet «hva kan vi hjelpe deg med» finner vi tid til deg for kostnadsfrie synstesten. Det er også fullt mulig å ringe 67113430 eller komme innom.

https://www.bekkestuaoptikk.no/Tjenester

 

Som medlem i Stabæk får du rabattfordeler hos Bekkestua Optikk AS.

 

- 20% på brille innfatningen Ved kjøp av komplett brille

- 5%  rabatt på kontaktlinser
- 20% rabatt på solbriller