Kontakt

Velkommen til Bekkestua Optikk, Asker og Bærums eldste, og mest erfarne optikerforretning! Her finner du kontaktinformasjon, åpningstider og adresse. 

Åpningstider

Hverdager: 08:00-18:00
Lørdag: 9:00-15:00

Kontakt oss

67 11 34 30

post@bekkestuaoptikk.no

Gamle Ringeriksvei 37

Våre ansatte

Thomas Schou

Autorisert optiker og eier

thomas@bekkestuaoptikk.no

Dette er Thomas Schou. Han jobber som optiker hos oss. Thomas ble utdannet optiker i 1989. Interessen for idrett har ledet han inn i arbeidet med idrettsutøvere som ett spesialfelt. Regelmessig synstesting av fotballspillerne i Stabæk er blant annet noe som han gjør. Hans kunnskap og erfaring med kontaktlinser gjør at han har god kompetanse med spesialtilpassing av kontaktlinser. Thomas går jevnlig på kurs og andre faglig oppdateringer for å følge utviklingen i faget.

Cathrine Bendixen

Butikksjef

cathrine@bekkestuaoptikk.no

Dette er Cathrine. Hun er butikksjef hos oss. Cathrine er utdannet markedsøkonom fra NMH i 2001 og har gått grafisk design på Idefagskolen i Tønsberg. I tillegg deltar hun jevnlig på kurs og oppdatering innen mote og trender. Hun jobber med kundeveiledning, innkjøp og markedsføring hos oss. Bekkestua Optikk er stolte sponsorer av Stabæk Fotball, og Cathrine er vår go-to-person og hovedkontakt mot de andre bedriftene i dette nettverket.

Siv Olufsen

Autorisert optiker

siv@bekkestuaoptikk.no

Dette er Siv. Hun er optiker hos oss. Hun har utdannelse i optometri fra KiH fra 1985. Siv har i tillegg kontaktlinseutdanning fra 1990, samt rekvireringsrett for diagnostiske medikamenter. Hun er etterutdannet i fremre og bakre øye-segment, synstrening og samsynsevaluering av barn med syn-/lese- og skrivevansker. I tillegg har Siv deltatt på kurs gjennom Dysleksiforbundet, som gjør henne til vår spesialist på barn og syn. Siv har også gjort frivillig arbeid med ”Vision for All” i Eritrea som optiker. Hun har kursing i stil, form og farge, slik at hun kan hjelpe kundene våre til å finne riktige briller.

Kirsti Opdahl

Autorisert optiker

kirsti@bekkestuaoptikk.no

Dette er Kirsti. Hun er optiker hos oss. Kirsti er utdannet verkstedsoptiker med svennebrev fra Kongsberg i 1981, og videre som optiker fra 1989. Etter endt utdannelse flyttet hun utenlands med familien. Hun har vært ansatt i Bekkestua Optikk siden 2002. Kirsti har vært gjennom en stor etterutdanning de siste to årene. Hun er nå godkjent kontaktlinsespesialist og jobber mye med linser. Interessen for øyeundersøkelser har fanget henne, og hun bruker vårt avanserte utstyr for å kartlegge syn og øyne til hver klient. Hun har kurs i stil, form og farge, slik at hun kan hjelpe kundene våre til å finne riktige briller.

Cecilia Tangen

Butikkmedarbeider

cecilia@bekkestuaoptikk.no

Dette er Cecilia. Hun er kundeveileder hos oss. Cecilia har utdannelse innen mediareklame fra Peru fra 1998. Hun har jobbet mange år i motebransjen både hos Mango og Zara. Trenger du en brille som passer din stil og personlighet, hjelper Cecilia deg med det; dette har hun peiling på!

Cecilie Alm

Butikkmedarbeider

cecilie@bekkestuaoptikk.no

Dette er Cecilie. Hun jobber som kundeveileder hos oss. Cecilie har bakgrunn i juss fra Universitetet. Bekkestua Optikk har en stor andel kontaktlinser solgt på sin nettside, og Cecilie har ansvaret for den daglige driften av nettbutikken. Hun jobber også med kundeveiledning og er genuint opptatt av mote og trender. Cecilie står klar til å hjelpe deg å finne fine briller eller solbriller.

Kristian Jensen

Butikkmedarbeider

Dette er Kristian. Han jobber som kundeveileder hos oss. Kristian er student på BI i Oslo, og jobber derfor deltid hos oss. Hans fag er finans; en vaskeekte ordensmann er han. Solbriller er noe han synes det er spesielt gøy å jobbe med. Trenger du spesialiserte solbriller til ski, sykkel, løping eller skyting, er Kristian rette mann å spørre.

Yvonne Schou

Regnskapsmedarbeider

yvonne@bekkestuaoptikk.no

Dette er Yvonne. Hun jobber som kontormedarbeider hos oss. Yvonne har utdannelse innen regnskap fra Næringsakademiet i 2008. Hun jobber til daglig på kontoret med lønn og regnskap, og passer på å holde seg jevnlig oppdatert på lover og regler med kurs hos Skatteetaten. Yvonne startet hos oss etter endt utdannelse.

Henrik Swensen

Butikkmedarbeider

Dette er Henrik. Han jobber som kundeveileder hos oss. Henrik går andre året på videregående skole, og jobber hos oss 1-2 dager etter skoletid.