Kontakt oss

Mandag - Fredag 08:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 15:00

Våre ansatte

Siv Olufsen Autorisert optiker siv@bekkestuaoptikk.no

Dette er Siv. Hun er optiker hos oss. Hun har utdannelse i optometri fra KiH fra 1985. Siv har i tillegg kontaktlinseutdanning fra 1990, samt rekvireringsrett for diagnostiske medikamenter. Hun er etterutdannet i fremre og bakre øye-segment, synstrening og samsynsevaluering av barn med syn-/lese- og skrivevansker. I tillegg har Siv deltatt på kurs gjennom Dysleksiforbundet, som gjør henne til vår spesialist på barn og syn. Siv har også gjort frivillig arbeid med ”Vision for All” i Eritrea som optiker. Hun har kursing i stil, form og farge, slik at hun kan hjelpe kundene våre til å finne riktige briller.

Ramona Walda Butikkmedarbeider post@bekkestuaoptikk.no 67113430

Dette er Ramona. Hun jobber som kundeveileder hos oss. Ramona sin karriere i optikk bransjen startet med jobb i produksjon av brilleglass hos Essilor i Tyskland i 1994. Senere har hun funnet veien ut i butikk. Hun har jobbe som kundeveileder i butikk siden 2016 og tatt mye videreutdanning. Hun er spesialist i bruk, vedlikehold og opplæring av kontaktlinser. Ramona er opptatt av stil, mote og trender. Hun står klar til å hjelpe deg å finne fine briller eller solbriller.

Thomas Schou Autorisert optiker og eier thomas@bekkestuaoptikk.no

Dette er Thomas Schou. Han jobber som optiker hos oss. Thomas ble utdannet optiker i 1989. Interessen for idrett har ledet han inn i arbeidet med idrettsutøvere som ett spesialfelt. Regelmessig synstesting av fotballspillerne i Stabæk er blant annet noe som han gjør. I tillegg også erfaring med tilpassing av skytter-briller. Hans kunnskap med kontaktlinser gjør at han har god kompetanse med spesialtilpassing av kontaktlinser. Thomas går jevnlig på kurs og andre faglig oppdateringer for å følge utviklingen i faget.

Kirsti Opdahl Autorisert optiker kirsti@bekkestuaoptikk.no

Dette er Kirsti. Hun er optiker hos oss. Kirsti er utdannet verkstedsoptiker med svennebrev fra Kongsberg i 1981, og videre som optiker fra 1989. Etter endt utdannelse flyttet hun utenlands med familien. Hun har vært ansatt i Bekkestua Optikk siden 2002. Kirsti har vært gjennom en stor etterutdanning de siste to årene. Hun er nå godkjent kontaktlinsespesialist og jobber mye med linser. Interessen for øyeundersøkelser har fanget henne, og hun bruker vårt avanserte utstyr for å kartlegge syn og øyne til hver klient. Hun har kurs i stil, form og farge, slik at hun kan hjelpe kundene våre til å finne riktige briller.

Yvonne Schou Regnskapsmedarbeider yvonne@bekkestuaoptikk.no

Dette er Yvonne. Hun jobber som kontormedarbeider hos oss. Yvonne har utdannelse innen regnskap fra Næringsakademiet. Hun jobber til daglig på kontoret med lønn og regnskap, og passer på å holde seg jevnlig oppdatert på lover og regler med kurs hos Skatteetaten. Yvonne startet hos oss etter endt utdannelse.

Line Olsen Butikkmedarbeider post@bekkestuaoptikk.no

Dette er Line. Hun jobber som kundeveileder hos oss. Line har bakgrunn i salg fra hotell bransjen, jobbet som konferansemegler mot bedrifter og har erfaring fra Norsk Filmkostyme. Hun jobber med kundeveiledning og er opptatt av stil, mote og trender. Line står klar til å hjelpe deg å finne fine briller eller solbriller.

Kristian Jensen Autorisert optiker kristian@bekkestuaoptikk.no

Dette er Kristian. Han jobber som optiker hos oss. Kristian har studert økonomi på BI i Oslo, og deretter optometri på Kongsberg. Kristian har jobbet hos oss siden han gikk på videregående skole. Han kjenner butikken, produktene og kundene godt. Solbriller er noe han synes det er spesielt gøy å jobbe med. Trenger du spesialiserte solbriller til ski, sykkel eller løping, er Kristian rette mann å spørre.

Cathrine Bendixen Butikksjef cathrine@bekkestuaoptikk.no

Dette er Cathrine. Hun er butikksjef hos oss. Cathrine er utdannet markedsøkonom fra NMH i 2001 og har gått grafisk design på Idefagskolen i Tønsberg. I tillegg deltar hun jevnlig på kurs og oppdatering innen mote og trender. Hun jobber med kundeveiledning, innkjøp og markedsføring hos oss. Bekkestua Optikk er stolte sponsorer av Stabæk Fotball, og Cathrine er vår go-to-person og hovedkontakt mot de andre bedriftene i dette nettverket.