Ditt syn

DNEye Scanner

Øynene dine er like individuelle som ditt DNA. Det ser DNEye Scanneren. Med dette instrumentet kan vi finne synsfeil på dine øyne som aldri tidligere har blitt målt ut. Informasjonen som scanneren henter ut, gir deg muligheten til å få tilpasset brilleglass mer nøyaktig og individuelt enn noen sinne. Bestill time i dag for en nøyaktig måling av dine øyne.

 

Hva er DNEye®Scanner?

Vi gikk vi til anskaffelse av høypresisjonsmaskinen DNEye®Scanner fra Rodenstock som en av de første i Norge. Maskinen er et objektivt helautomatisk målingsinstrument som skanner øynene med høy presisjon på 1000 målepunkter. Maskinen måler høyere og lavere ordensfeil på og i øyet, og kan på den måten oppdage selv de minste avvik. Høyere ordensfeil på øyet, også kalt aberrasjoner, reduserer blant annet kontrast- og mørkesyn. Dette kan vi gjøre noe med. Målingene fra DNEye scanneren komplimenteres med en normal, subjektiv synstest. Dette gjøres rutinemessig i alle synsundersøkelser og våre optikere vurderer deretter hvert enkelt tilfelle, om kunden er tjent med å utstyre brilleglassene med DNEye-informasjonen.

Les mer om DNEye®Scanner her

Hva kan DNEye®Scanner gjøre for deg?

DNEye®Scanneren evner å forbedre ditt mørke- og kontrastsyn. Med dette instrumentet kan vi finne synsfeil som aldri tidligere har blitt målt ut. Ved å spesiallage glassene med informasjon fra denne skanneren, kan vi nå levere briller som gir enda klarere syn enn tidligere. Personer som er tjent med å DNEye-informasjonen i sine brilleglass, vil få;

  • En omfattende og individuell analyse av hele synssystemet
  • 100% utnyttelse av sitt individuelle synspotensial
  • Skarpere og høyere kontraster
  • Maksimal komfort og umiddelbar kompatibilitet med nye briller

Bestill time her for en synsundersøkelse med DNEye®Scanner