Briller

Sportsbriller

Vi har lang erfaring med tilpasning av briller og solbriller til bruk i sport. En brille tilpasset ditt bruksområde gir deg muligheten til å yte bedre.

Vi er autorisert forhandler av briller og solbriller fra Rudy Project, Oakley, Nike og Julbo. Vi tilbyr Norges største utvalg av sportsbriller som kan leveres med din styrke i glassene. Du drar nytte av vår lange erfaring og kompetanse innen sport og tur-briller. Vi møter kundens behov og etterspørsel. Solbriller og sports-briller designet med spesifikke egenskaper har blitt brukt av tusenvis av idrettsutøvere over hele verden, så dette vet vi funker!

Hos oss kan du velge i hele sortmentet i kolleksjonene. Du kan selv tilpasse farger på ramme, glassfasong og farge på brilleglass, basert på dine bruksområder, behov og preferanser.

I mange tilfeller vil vi anbefale fargeskiftende brilleglass til sportsbruk. Fargeskiftende glass har egenskaper som justerer mørkhetsgraden på glassene ut fra lysforhold, vær og skymengde. Dette er en kjemisk prosess som settes i gang når glassene eksponeres for UV-stråler.

Vi tilbyr kontrastfremhevende glass til deg som ferdes i terrenget, der ujevnheter og høyder er vanlige utfordringer. På samme måte lager vi glass for deg som oppholder deg ved vann, flat mark eller snø og høyfjell. Riktig farge på brilleglass, kombinert med god passform på rammen, polarisering og fjærlette briller, kan være avgjørende for de små forbedringene i dine prestasjoner.

 

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre sportsbriller

 Slik velger du riktig sportsbrille

Først og fremst må du tenke på hva slags trening du skal bruke sportsbrillen til. Det setter standarden for hvilke egenskaper den bør ha og hvordan vi best kan tilpasse glassene til synet ditt: 

  • Sportsbriller med styrke sørger for at du ser like godt når du trener som ellers. Bruker du progressive glass til vanlig, sørger vi for at du får de samme egenskapene i sportsbrilleglassene. Dermed kan du følge med på både pulsklokka og terrenget uten problemer. 
  • Polariserte sportsbriller egner seg spesielt godt til vannsport, ski/snowboard og fisking. De filtrerte glassene fjerner mesteparten av lyset som skyldes speiling/refleksjon og reduserer lysintensiteten generelt.
  • Konstrasthevende glass er ideelle ved for eksempel skikjøring i flatt lys eller sykling i tåke.
  • Fargeskiftende glass regulerer mørkhetsgraden etter lysforholdene - fra blå himmel til overskyet eller fra dagslys til skumring.
  • UV-filter beskytter mot skadelige UV-stråler (pass på at brillene dekker godt også ut på sidene).
  • Høy bruddstyrke på brilleglassene gir ekstra god beskyttelse mot steinsprut, greiner og annet som kan komme i veien under trening.

Ikke minst er det viktig at du føler deg vel og ser godt ut når du bruker brillene. Du kan også velge mellom speilglass i mange farger. Kom innom og prøvdeg frem og kjenn etter at brillen sitter tett og godt på uten å stramme.