Briller

Sportsbriller

Vi har lang erfaring med tilpasning av briller og solbriller til bruk i sport. En brille tilpasset ditt bruksområde gir deg muligheten til å yte bedre.

Vi er autorisert forhandler av briller og solbriller fra Rudy Project og Oakley Inc.. Sammen med Sport Vision AS og Oakley deler vi erfaringer og kompetanse for å møte kundenes behov og etterspørsel. Solbriller designet med spesifikke egenskaper har blitt brukt av tusenvis av idrettsutøvere over hele verden, så vi vet de funker!

Hos oss kan du velge i hele sortmentet i kolleksjonene. Du kan selv tilpasse farger på ramme, glassfasong og farge på brilleglass, basert på dine bruksområder, behov og preferenser.

I mange tilfeller vil vi anbefale fargeskiftende brilleglass til sportsbruk. Fargeskiftende glass har egenskaper som justerer mørkhetsgraden på glassene ut fra lysforhold, vær og skymengde. Dette er en kjemisk prosess som settes i gang når glassene eksponeres for UV-stråler.

Vi tilbyr kontrastfremhevende glass til deg som ferdes i terrenget, der ujevnheter og høyder er vanlige utfordringer. På samme måte lager vi glass for deg som oppholder deg ved vann, flat mark eller snø og høyfjell. Riktig farge på brilleglass, kombinert med god passform på rammen, polarisering og fjærlette briller, kan være avgjørende for de små forbedringene i dine prestasjoner.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre sportsbriller

Briller

Briller Rudy Project